Brotherin alkuperäinen LC1240VALBPDR 4-väripakkaus 

Brother LC1240VALBPDR 4-väripakkaus sisältää mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin. Jokaisen värikasetin riittoisuus 600 sivua.

111,67 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Jokainen värikasetti tulostaa 600 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC1240VALBP_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Jokainen värikasetti tulostaa 600 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Alkuperäisten Brother-värikasettien vaihtaminen on huoletonta ja edullista, kun ostat LC1240VALBPDR 4-väripakkauksen. Saat samassa pakkauksessa mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin. LC1240-sarjan värikasetit toimivat erinomaisesti tulostimessasi. 

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös yksittäisinä väreinä:

LC1240VALBPDR-neliväripakkaus sisältää värikasetit LC1240BK, LC1240C, LC1240M ja LC1240Y. Ne toimivat saumattomasti Brother-tulostimesi kanssa ja tarjoavat erinomaista tulostuslaatua jokaisella tulostuskerralla.

Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä värikasetteja on laajasti saatavilla, eivät ne välttämättä toimi Brother-tulostimessasi. Kolmannen osapuolen tarvikevärit voivat aiheuttaa tulostusongelmia ja jopa vahingoittaa tulostintasi - miksi ottaisit riskin?

Käyttämällä alkuperäistä LC1240VALBPDR-neliväripakkausta varmistat, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa. 

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun