Brotherin alkuperäinen TN3330-laservärikasetti - Musta

Brotherin TN3330 on musta laservärikasetti, jonka riittoisuus on 3000 sivua  

138,63 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Tulostaa noin 3000 A4-sivua (ISO/IEC 19798)

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Vähentää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

TN3330_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa noin 3000 A4-sivua (ISO/IEC 19798)
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Vähentää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Brotherin alkuperäisen mustan TN3330-laservärikasetin avulla voit nauttia nopeasta tulostuksesta, paremmasta tuottavuudesta ja laadukkaasta grafiikasta jokaisella tulostuskerralla. Korkealaatuisella TN3330-värikasetilla voit tulostaa jopa 3000 mustavalkosivua, joissa teksti on terävää ja helppolukuista.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Tulosta tarkkoja ja teräviä tekstitulosteita tällä mustalla TN3330-värikasetilla, joka on suunniteltu toimimaan saumattomasti Brother-tulostimessasi ja tuottamaan korkealaatuisia tulosteita kerta toisensa jälkeen.

Vaikka muiden valmistajien halvempia tarvikekasetteja käyttämällä voisitkin säästää hetkellisesti, ne eivät ole yhtä yhteensopivia tulostimesi kanssa. Niiden käyttö voi aiheuttaa monia tulostusongelmia ja vahingoittaa tulostintasi – kannattaako riski ottaa?

Käyttämällä TN3330-värikasettia varmistat, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa.

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun