1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Säästä skannausaikaa viivakoodeja hyödyntämällä

Säästä skannausaikaa viivakoodeja hyödyntämällä

Yritykset, joilla on paljon skannattavaa voivat säästää paljon aikaa uudella Brotherin kehittämällä automaattisella viivakoodi-arkistointiohjelmalla.

Barcode Utility on kehitetty asiakaspalautteen perusteella. Se indeksoi dynaamisesti ja tallettaa automaattisesti skannatun kuvan ennalta määriteltyyn FTP- tai SFTP-kansioon. Ohjelma on käytettävissä tietyissä ADS-verkkoskannereissa.

Ohjelma tunnistaa 13 yleisintä 1D- ja 2D-viivakoodityyppiä ja tallettaa PDF, PDF/A- ja TIFF-muotoisia tiedostoja määrättyyn kansioon. Ohjelma voi myös koota useita sivuja yhteen tiedostoon.

Tekniikka soveltuu erityisesti toimistoihin, joissa skannataan usein viivakoodeja sisältäviä dokumentteja, kuten vakuutuskirjoja, verkkokauppatilauksia ja kuljetusasiakirjoja.

Esimerkiksi vakuutusalalla käytetään usein viivakoodeja vahinkoilmoitusten järjestämiseen. Ennen virkailijan piti skannata paperit ja siirtää ne manuaalisesti oikeisiin kansioihin käsittelevän osaston tai korvausaiheen mukaan. Nyt dokumenttiin lisätty viivakoodi käynnistää sovelluksen, joka tekee työnohjauksen, töiden erottelun ja dokumenttien indeksoinnin automaattisesti ja tallettaa dokumentit oikeaan kansioon.

Prosessien automatisointi Barcode Utility -toiminnolla myös poistaa inhimillisen virheen mahdollisuuden ja säästää työaikaa.

Tekniikkaa tukevat tällä hetkellä ADS-verkkoskannerit: ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N ja ADS-3600W.

Barcode Utility -toiminto on saatavana myös monitoimilaitemalleihin: DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW, MFC-L6900DW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW ja MFC-L9570CDW.

 

Tuotepäällikkö Sami Kivelä kertoo: “Skannerimme on suunniteltu helpottamaan asiakkaidemme elämää. Tuotekehittelyssä on tärkeää varata aikaa asiakkaan tarpeiden selvittämiseen ja kehittää toimintoja joita asiakas tarvitsee. Barcode Utility -toiminto kehitettiin tekemällä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Se on lupaava kehitystyön tulos, joka auttaa yrityksiä automatisoimaan työtä ja vapauttaa ihmisten työaikaa muihin tehtäviin.”

Barcode Utility -toiminnon käyttöönotto vaatii maksullisen asennuksen Brotherilla.

Tutustu Barcode Utility -sivustoomme  https://www.brother.fi/business-solutions/barcode-utility

 

Lisätietoja:

Sami Kivelä, tuotepäällikkö
sami.kivela@brother.fi
0500-429 094

 

 

Barcode Utility -toiminto automatisoi viivakoodien avulla skannaustyötä