MPS on tulostuspalveluita tarjoavien yritysten tarjoama ratkaisu tulostimien hallintaan. MPS:palveluiden avulla yritykset voivat vähentää kustannuksia sekä parantaa tehokkuutta ja tuottavuutta seuraamalla tulostimien ja tulostustarvikkeiden käyttöä.

Helppokäyttöinen portaali auttaa sinua hallinnoimaan yrityksesi tulostusta. Saat kuvan yrityksesi tulostuksesta, joten kustannuksia on helppo kontrolloida. Tuottavuus paranee, kun tulostuskustannukset vähenevät. Maksat vain siitä, mitä tulostat, eikä minimitulostusmäärää ole. 

Tulostusratkaisujen 7 etua.

Voit liittää MPS-sopimukseesi Brotherin SWAPplus- tai Premium Onsite SWAP -takuupaketin, joka on voimassa valintasi mukaan kolme (3), neljä (4) tai viisi (5) vuotta.

  •  Takuupaketti maksetaan MPS-sopimuksen yhteydessä*

tai

Voit valita Service In Click (SIC) -palvelun, jossa takuupaketti sisältyy klikkihintaan. Pidempi takuu on voimassa niin kauan, kuin laite sisältyy MPS-sopimukseen. Takuuaika voi olla enintään kymmenen (10) vuotta tai kunnes laitteen käyttöikä tulee täyteen.*

*Edellyttää, että laite rekisteröidään Brotherin verkkosivuilla 60 päivän sisällä ostopäivästä.

Ostat tulostimesi Brotherin jälleenmyyjältä ja teet samalla Brotherin MPS-sopimuksen. Mahdolliset hankkimasi lisäpalvelut eivät sisälly klikkihintaan. Jatkossa maksat vain  tulostamistasi sivuista ja saat laskun kolmen (3) kuukauden välein.

Klikkihinta tarkoittaa sivuhintaa, joka maksetaan jokaisesta tulostetusta sivusta. Mustavalko- ja väritulosteilla on kiinteä hinta sovitun peittoalueen mukaan.
Yksi MPS-palveluratkaisun tärkeimmistä eduista on se, että maksat vain siitä mitä tulostat, eli minimitulostusmäärää ei ole.

Valikoima mustavalkoisena ja värillisenä tulostavia Brother-tulostimia. 

Tutustu Brother-tulostimiin ja -monitoimilaitteisiin, jotka voidaan liittää MPS-palveluun.

Käytännössä tietokoneelle ja verkkoyhteyksille on olemassa perusvaatimukset, joissa hyväksytty MPS-palveluratkaisutoimittaja neuvoo sinua.

Kyllä. Brotherin MPS-palveluratkaisun keskeiset palvelut, kuten laitteiden seuranta, huolto, tulostusmäärään perustuva laskutus ja tarviketoimitukset ovat yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia.

Brother ja GDBR - lue lisää!

Ei. Brotherin MPS-palvelun keskeiset palvelut, kuten laitteiden seuranta, huolto, tulostusmäärään perustuva laskutus ja tarviketoimitukset, eivät käsittele tulostettuja tietoja.
Brother kerää asiakkaan yhteys- ja osoitetiedot, tiedot huoltopaketista, laitteen sijainnista ja tulostusmääristä, sekä laskutustiedot ja muut tiedot, joita tarvitaan Brotherin MPS-sopimusta ja palvelun parantamista varten.

Värisivu on sivu, jonka tulostamiseen tarvitaan värillisiä muste- tai laservärikasetteja. Mustavalkosivu on sivu, jonka tulostamiseen tarvitaan VAIN mustaa muste- tai laservärikasettia.