learning to count education specialist partners

Brother at your side

Brotherin asiantuntijoiden suunnittelemilla ratkaisuilla työntekijäsi voivat tulostaa ja skannata liikkeellä ollessaan. Yhteistyötä helpottaa online-neuvotteluohjelmamme sekä se, että asiakirjat ovat kaikkien saatavilla pilvipalvelussa.

Tutustu Brotherin koulutussektorille tarjoamiin etuihin

Brotherin omalla ilmaisella iPrint&Scan -appsilla tulostus ja skannaus on helppoa sekä Apple- että Android-laitteista. Se etsii automaattisesti yhteensopivan Brother-laitteen langattomasta verkostasi ja voit tulostaa sekä skannata helposti mobiililaitteestasi.

Kyllä. Tämä onnistuu suojatun toiminnon lukko -toiminnolla. Voit sen avulla rajata tiettyjen käyttäjien tulostus, faksaus, skannaus ja kopiointioikeutta. Käyttöoikeus rajataan yksilöllisellä PIN-koodilla tai NFC-kortinlukijalla, jonka jälkeen vain ne toiminnot ovat käytettävissä joihin kyseisellä henkilöllä on käyttöoikeus. Vaihtoehtoisesti voit käyttää PrintSmart Secure Pro -ohjelmaa tulostus-, skannaus-, kopiointi- ja faksausoikeuksien hallinnoimiseen.

Kyllä voit. Käytä PrintSmart Secure Pro Mail2Print -toimintoa. Brotherin turvallista tekniikkaa käyttämällä asiakirjat lähetetään sähköpostin liitetiedostona ja saat paluuviestinä PIN-koodin. Tulostustyö käynnistyy kun syötät saamasi koodin tulostimen ohjauspaneliin.

Aina ei ole mahdollista nähdä kuka tulostuksen on käynnistänyt. Brotherin ID Print -toimintoa käyttämällä tulosteet voidaan merkata halutulla tavalla - kuten käyttäjänimellä, päiväyksellä, kellonajalla tai jopa omalla viestilläsi - ja sisältö tulostuu sivun ylä- tai alareunaan.