Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu
  2. Tehokkaat yritysratkaisut
  3. Ratkaisut koulutussektorille
learning to count education specialist partners

Brother at your side

Brotherin asiantuntijoiden suunnittelemilla ratkaisuilla työntekijäsi voivat tulostaa ja skannata liikkeellä ollessaan. Yhteistyötä helpottaa online-neuvotteluohjelmamme sekä se, että asiakirjat ovat kaikkien saatavilla pilvipalvelussa.

Tutustu Brotherin koulutussektorille tarjoamiin etuihin

Brotherin omalla ilmaisella iPrint&Scan -appsilla tulostus ja skannaus on helppoa sekä Apple- että Android-laitteista. Se etsii automaattisesti yhteensopivan Brother-laitteen langattomasta verkostasi ja voit tulostaa sekä skannata helposti mobiililaitteestasi.

Kyllä. Tämä onnistuu suojatun toiminnon lukko -toiminnolla. Voit sen avulla rajata tiettyjen käyttäjien tulostus, faksaus, skannaus ja kopiointioikeutta. Käyttöoikeus rajataan yksilöllisellä PIN-koodilla tai NFC-kortinlukijalla, jonka jälkeen vain ne toiminnot ovat käytettävissä joihin kyseisellä henkilöllä on käyttöoikeus. Vaihtoehtoisesti voit käyttää PrintSmart Secure Pro -ohjelmaa tulostus-, skannaus-, kopiointi- ja faksausoikeuksien hallinnoimiseen.

Kyllä voit. Käytä PrintSmart Secure Pro Mail2Print -toimintoa. Brotherin turvallista tekniikkaa käyttämällä asiakirjat lähetetään sähköpostin liitetiedostona ja saat paluuviestinä PIN-koodin. Tulostustyö käynnistyy kun syötät saamasi koodin tulostimen ohjauspaneliin.

Aina ei ole mahdollista nähdä kuka tulostuksen on käynnistänyt. Brotherin ID Print -toimintoa käyttämällä tulosteet voidaan merkata halutulla tavalla - kuten käyttäjänimellä, päiväyksellä, kellonajalla tai jopa omalla viestilläsi - ja sisältö tulostuu sivun ylä- tai alareunaan.