1. Etusivu Brother
  2. Tehokkaat yritysratkaisut
  3. Brotherin ratkaisut jälleenmyyntisektorille
Mahdollisuus työskennellä missä tahansa

Brother at your side

Brotherin tulostus- ja skannausratkaisut antavat mahdollisuuden työskennellä missä ja milloin haluat - helppoa, sujuvaa ja kustannustehokasta.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Brotherin ilmaisella iPrint&Scan -appsilla tulostat ja skannaat helposti sekä Apple- että Android-laitteista. Se etsii yhteensopivan Brother-laitteen langattomasta verkostasi automaattisesti ja mahdollistaa helpon tulostuksen sekä skannauksen mobiililaitteellasi. Vaihtoehtoisesti monissa eri myymälöissä toimiva henkilökunta voi käyttää tulostamiseen Brother PrintSmart Mobile Zone ohjelmaa. Tulostustyö suojataan PIN-koodilla jonka käyttäjä syöttää valitsemansa tulostimen ohjauspaneeliin tulostuksen käynnistämiseksi. 
Kyllä. Brother Solutions Interface (BSI) on avoin käyttöliittymä, joka mahdollistaa Brother-laitteen räätälöinnin. Voit muokata ohjauspaneelia näyttämään ne toiminnot jotka haluat, sekä miten ne toimivat. 
Oletusarvoisesti tulostustyö säilyy turvatulostustoimintoa käytettäessä tulostimen muistissa kunnes se tulostetaan tai poistetaan. Tämä voi aiheuttaa tietoturvariskin. Tulostustyön poistotoimintoa käyttäen (Timed Erasing) tulostin poistaa luottamuksellisen asiakirjasi automaattisesti asetetun ajan kuluttua. Aika voi olla mitä tahansa muutamista tunneista useaan päivään.
Kyllä. BRAdmin Professional -ohjelmalla voit seurata yhtä tai usemapaa verkkoon liitettyä tulostinta PC:ltäsi. Useimpia Brotherin verkkolaitteita voidaan hallita myös verkkoselaimen kautta. Voit käyttää myös Brotherin Status Monitor -työkalua, joka näyttää tulostimesi tilan reaaliaikaisesti näyttösi alareunaan ilmestyvän pienen kuvakkeen kautta.
Turvatulostuksessa tulostustyö lähetetään tulostimen muistiin ja se tulostuu vasta sitten, kun vapautat tulosteen syöttämällä tulostimeesi PIN-koodin. Syötät vain koodisi tulostimen ohjauspaneeliin, kun haluat tulostaa luottamuksellisen asiakirjasi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää PrintSmart Secure Pro -ohjelmaa jolloin tulosteesi tulostuvat vasta sitten, kun syötät PIN-koodin tai viet NFC-kortinlukijan lähelle tulostintasi.