1. Etusivu
 2. Voita unelmaloma Brother P-touch -arvonnassa

Arvomme 15 upeaa lomamatkaa*

 

Jos sinulla olisi 5000 € käytettävissä unelmalomamatkaan, mihin haluaisit lähteä? Nauttimaan auringosta hiekkarannalle perheen kanssa? Seikkailemaan vaellukselle? Kenties romanttiselle kaupunkimatkalle? Tai katsomaan henkeäsalpaavia maisemia Välimeren risteilylle?

Ostamalla kampanjassa mukana olevan Brother P-touch -tarratulostimen (löydät mallit alla olevasta UKK-osiosta), voit osallistua arvontaan*, jossa on palkintona valitsemasi upea unelmaloma. Arvomme Euroopassa osallistuneiden kesken yhteensä 15 lomamatkaa, joista yhden Suomessa.

Osallistu kilpailuun katsomalla alla näkyvä video ja vastaa oikein kysymykseen. Täytä myös yhteystietosi. 

Onnea kilpailuun!

 

Kilpailun säännöt luettavissa tältä sivulta. Kampanja-aika 1.9. - 31.12.2018. Osallistu viimeistään 31.3.2019.

Jos lomake ei näy oikein, voit avata sen tästä.

Tarrojen suunnittelua Brother P-touch -tarratulostimella

Organisoi työpaikkasi ja kotisi

Brother P-touch -tarratulostimet auttavat sinua organisoimaan tavarasi helposti niin kotona kuin työpaikalla. Merkitse vaikkapa kansioiden sisältö tarranauhalla, tai varusta matkalaukkusi omalla nimelläsi ja kotiosoitteellasi. Tarramerkinnällä on yllättävän monia käyttökohteita. 

Nyt on erityisen hyvä ajankohta hankkia hyödyllinen tarratulostin, sillä voit osallistua unelmalomamatkan arvontaan!

 

Tutustu tuotevalikoimaan

Jos muu viestintä, mukaan lukien Brother P-touch -kampanja mainos- ja promootiomateriaalit, ovat ristiriidassa näiden ehtojen kanssa, noudatetaan näitä ehtoja. Brother P-touch -kampanjaan osallistuvat hyväksyvät nämä ehdot.

Kampanjan järjestäjä: Brother International Europe Limited, 1 Tame Street, Audenshaw, Manchester, M34 5JE, Iso-Britannia.

Kampanjan hallinnoija: TLC Marketing UK Ltd (TLC), PO Box 468, Swansea SA1 1RH.

1. Kelpoisuus: Kampanja on avoinna vähintään 18-vuotiaille Itävallan, Belgian, Tanskan, Suomen, Ranskan, Saksan, Alankomaiden, Norjan ja Ison-Britannian asukkaille. Kampanjaan eivät voi osallistua (i) järjestäjän edustajat ja/tai näiden edustajien työntekijät, (ii) järjestäjän ja tämän konserniyhtiöiden työntekijät, (iii) edustajien ja tässä lausekkeessa mainittujen työntekijöiden perheenjäsenet ja (iv) kampanjan tai sen hallinnoinnin kanssa ammatillisesti tekemisissä olevat.

2. Asiakkaiden täytyy ostaa yksi seuraavista kampanjakelpoisista Brother P-touch -sarjan tulostimista: PT-H110, PT-D210VP, PT-D400VP, PT-D400, PT-D450VP, PT-D600VP, PT-P710BT, PT-P750W. Sarjanumero sekä ostotositteena toimiva kuitti täytyy tallettaa.

3. Kampanjakelpoisen tulostimen ostaneet ja rekisteröineet asiakkaat voivat sitten osallistua arvontaan, jossa voi voittaa loman Euroopassa.

4. Tärkeät kampanjapäivämäärät:

 • Kampanja-aika: 1. syyskuuta 2018 – 31. joulukuu 2018.
 • Rekisteröintiaika: 1. syyskuuta 2018 – 31. maaliskuuta 2019.
 • Palkintoarvonta: voittajat arvotaan 8. huhtikuuta 2019.
 • Palkinnot täytyy varata viimeistään: 31. elokuuta 2019
 • Matkustaa täytyy viimeistään: 30. syyskuuta 2020.

5. Osallistumisohjeet:

 • Kampanjakelpoiset asiakkaat, jotka ostavat kampanjakelpoisen tulostimen, ohjataan kampanjasivustolle www.brother.eu/ptouch30, missä he antavat rekisteröintitietonsa (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja sarjanumero) rekisteröintiajan loppuun mennessä ja vastaavat Brotherin kampanjavideoon liittyvään kysymykseen, jolloin he saavat mahdollisuuden voittaa lomapalkinnon. Jos asiakas vastaa kysymykseen oikein, hän osallistuu palkintoarvontaan. Kampanja-aikana yksi henkilö voi osallistua vain kerran.
 • Lomapalkinnon toimittaa kampanjan hallinnoijan sihteeritiimi.
 • Lomien voittajien täytyy varata matkansa ja matkustaa viimeistään 30. syyskuuta 2020. Lennon täytyy lähteä viimeistään 23. syyskuuta 2020.

6. Palkinto:

Loma Euroopassa enintään neljälle aikuiselle (kullekin voittajalle ja tämän kolmelle vieraalle) sisältäen turistiluokan meno-paluulennot kunkin voittajan lähimmältä kansainväliseltä lentokentältä ja matkatavarat (yksi laukku henkilöä kohti) ja enintään seitsemän yötä neljän tähden hotellissa puolihoidolla sekä siirtokuljetukset kohteessa ja 500 puntaa vastaavan summan käyttörahaa paikallisessa valuutassa. Lomat voidaan räätälöidä voittajan tarpeiden ja mieltymysten perusteella kohtuuden rajoissa ja saatavuuden mukaan. Näiden ehtojen lopussa kerrotaan palkinnon lisäehdot.

7. Osallistuvaa markkina-aluetta kohti arvotaan yksi (1) lomapalkinto.

8. Kampanjan sulkeuduttua kaikki pätevien ja paikkansapitävien osallistumisten joukosta arvotaan voittaja. Arvonnan suorittaa riippumaton osapuoli 8. huhtikuuta 2019.

9. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse ja puhelimitse 21. huhtikuuta 2019. Palkintojen voittajat täytyy vahvistaa kelpoisuutensa ja vastaanottavansa palkinnon vastaamalla 14 kalenteripäivän kuluessa. Voittajaan yritetään ottaa yhteyttä enintään viisi kertaa. Ellei yhteyttä tai vastausta saada, kampanjan järjestäjä varaa oikeuden hylätä kyseisen voittajan. Sitten järjestäjä varaa oikeuden antaa palkinnon samalla tavalla valitulle seuraavalle voittajalle. Seuraavaa voittajaa koskevat samat ehdot. Tiedot lomasta, jolle palkinnon voittaja haluaa lähteä (kohde, päivämäärät, vieraat), täytyy vahvistaa hallinnoijan sihteeritiimille viimeistään 31. elokuuta 2019, eikä tätä aikarajaa voi pidentää.

10. Voittajia pyydetään toimittamaan matkustustietonsa (myös passin tiedot), kun hallinnoijan asiakaspalvelutiimi ottaa heihin yhteyttä.

11. Kampanjan järjestäjä ja hallinnoija eivät ota vastuuta puutteellisista, lukukelvottomista, pilalle menneistä, kadonneista, vahingoittuneista, viivästyneistä tai hallinnoijalle saapumatta jääneistä rekisteröinneistä.

12. Kampanjan järjestäjä ja hallinnoija varaavat oikeuden tarkistaa voittajiksi valittujen osallistujien ja osallistumisen kelpoisuus. Jos voittaja tai tämän osallistuminen katsotaan järjestäjän omalla harkinnalla kelpaamattomaksi, järjestäjä varaa oikeuden hylätä voittajan.

13. Kampanjan järjestäjä ja hallinnoija varaavat oikeuden vaatia asiakkaita toimittamaan lisävahvistuksen ostotositteeksi, joten säilytä kuitti tai tilausvahvistus. Lisäksi kampanjan järjestäjä ja hallinnoija hylätä rekisteröinnit, joita se pitää omalla harkinnallaan vilpillisinä tai pätemättöminä.

14. Vaatimuksesi katsotaan pätemättömäksi, jos (muun muassa):

 • et ole edellä kerrotun mukainen kelpaavan Brother P-touch -tulostimen ostanut kampanjakelpoinen asiakas
 • et ole osallistunut kerrottuun aikarajaan 31. maaliskuuta 2019 mennessä
 • et ole osallistunut kelpaavan Brother P-touch -tulostimen oikealla sarjanumerolla
 • olet kampanjan järjestäjän tai hallinnoijan harkinnan mukaan jollain muulla tavalla laiminlyönyt näitä ehtoja ja vastaavia kumppanin ehtoja.

15. Kampanjan järjestäjä ja hallinnoija varaavat oikeuden korvata palkinto jollakin toisella samanarvoisella tai arvokkaammalla vaihtoehdolla, jos saatavuuden puute johtuu olosuhteista, jotka eivät ole näiden hallinnassa.

16. Palkinnot riippuvat saatavuudesta, eikä niitä voi myydä edelleen, huutokaupata, vaihtaa, siirtää tai lunastaa käteisenä.

17. Siinä määrin kuin laki sallii ei kampanjan järjestäjä tai hallinnoija tai näiden tytäryhtiöt ole vastuussa ja korvausvastuussa asiakkaille tai ota vastuuta mistään henkilökohtaisista vahingoista tai vammoista, jotka seuraavat kampanjasta tai palkinnon vastaanottamisesta, eivätkä nämä voi taata palkintoa vastaanotettaessa tarjottavien palveluiden laatua ja/tai saatavuutta, eivätkä nämä ole korvausvastuussa mistään seuraavista henkilökohtaisista vahingoista. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

18. Kampanjan järjestäjä käyttää osallistujan henkilötietoja vain kampanjan toteuttamiseen, ei mihinkään muuhun tarkoitukseen, ellei siihen ole suostumustasi. Henkilötietosi pidetään aina luottamuksellisina nykyisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu kampanjan järjestäjän tietosuojakäytäntöön osoitteessa brother.co.uk/about-brother/privacy-policy. Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi, korjata niiden mahdolliset virheet tai pyytää niiden poistoa lähettämällä sähköpostin osoitteeseen brotherptouch@tlcrewards.com. Osallistumalla kampanjaan hyväksyt henkilötietojesi käytön tässä kuvatulla tavalla. Asiakastiedot lähetetään kampanjan hallinnoijalle palkintojen jakamista varten.

19. Voittajan koko nimi ja kotimaa ovat saatavina kuukauden eli vähintään neljän viikon ajan kampanjan päättymisen jälkeen, ja ne voi pyytää lähettämällä sähköpostin osoitteeseen brotherptouch@tlcrewards.com kirjoittaen otsikkoriville Brother P-Touch WL.

20. Tätä kampanjaa hallinnoi TLC Marketing UK Ltd (TLC), PO Box 468, Swansea SA1 1RH. Kaikki kampanjaa koskevat yhteydenotot lähetetään osoitteeseen Brother P-touch Campaign, PO Box 468, Swansea, SA1 1RH, Iso-Britannia. Ota ongelmatapauksissa TLC:hen yhteyttä sähköpostiosoitteessa brotherptouch@tlcrewards.com

21. Jos jonkin näistä ehdoista katsotaan olevan laiton, pätemätön tai muuten täytäntöönpanokelvoton, se on pidettävä erillään ja poistettava näistä ehdoista. Muut lausekkeet pysyvät voimassa ja niiden voimassaolo jatkuu kaikilta osin.

22. Näihin ehtoihin sovelletaan Englannin ja Walesin lakeja, ja kampanjakelpoiset asiakkaat hyväksyvät peruuttamattomasti Englannin ja Walesin oikeusistuimen toimivallan lain sallimissa rajoissa.

23. Palkintojen lisäehdot:

 1. Palkintopaketit ovat kokonaisuuksia, eikä lentoja ja hotelleja voi lunastaa erikseen. Voittajan ja tämän vieraiden on matkustettava yhdessä molempiin suuntiin palkintokohteeseen ja asuttava samassa hotellissa. Voittajalla ja tämän vierailla täytyy jokaisella olla voimassa oleva passi ja palkintokohteeseen matkustamiseen tarvittavat viisumit (tarvittaessa). Jokaisen passin täytyy olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen, ellei asiaa koskevissa säädöksissä toisin määrätä. Kaikki passi- ja viisumivaatimukset ovat yksin kyseisen voittajan ja tämän vieraiden vastuulla. Voittaja ja tämän vieraat vastaavat kaikista kuluista, joiden ei näissä ehdoissa nimenomaisesti mainita sisältyvän palkintoon. Kaikki muut lomasta aiheutuvat kulut, muun muassa matkavakuutus, lisämatkat, kuljetus lähtölentokentälle, retket, viisumit (tarvittaessa), rokotukset (tarvittaessa), muut ateriat ja juomat, muu käyttöraha sekä juoma- ja palvelurahat ovat voittajan ja tämän vieraiden vastuulla.
 2. Kun liput on kirjoitettu, ne ovat voimassa vain lipusta ilmenevillä lennoilla lippuun merkittyinä päivinä ja aikoina.
 3. Voittajan ja tämän vieraiden on noudatettava lentoyhtiön julkaisemia kuljetusehtoja.
 4. Nimenmuutoksia vahvistettuihin paikkoihin lennoilla ei hyväksytä.
 5. Jos voittaja peruuttaa varauksen, vaihtoehtoisia lippuja ei toimiteta eikä epäselvyyksien välttämiseksi korvauksia ja/tai hyvityksiä makseta.
 6. Lentolipuista ei saa lentoyhtiön kanta-asiakaspisteitä. Lippuja ei voi muuttaa korkeampaan luokkaan käteisellä tai kanta-asiakaspisteillä.
 7. Lentomatkojen lisäpalvelut (esimerkiksi lennon aikana tarjoillut ateriat ja juomat) eivät sisälly palkintoon.
 8. Voittaja vastaa kaikista mahdollisista lisäkustannuksista hotellivierailun aikana. Tällaisia kuluja ovat esimerkiksi ateriat, juomat, lisäyöt ja lisäpalvelut veroineen.
 9. Hotellihuoneeseen kirjautuminen edellyttää voimassa oleva luotto- tai pankkikorttia, jota käytetään myös satunnaisten menojen, kuten huoneesta soitettujen puhelujen tai huonepalvelujen, maksujen varmistamiseen.
 10. Voittajat vastaavat itse omasta ja vieraidensa käytöksestä palkintoa käyttäessään. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan estää voittajaa ja/tai vierasta osallistumasta palkinnon käyttöön, jos voittaja ja/tai vieras laiminlyö järjestäjän tai muiden palkintoon liittyvien yritysten ohjeita tai jos voittaja ja/tai vieras käyttäytyy tavalla, joka on vaaraksi heille itselleen tai muille tai on kampanjan järjestäjän mielestä millään tavalla epäsosiaalista tai aiheuttaa muille häiriötä tai vahinkoa.

Kuka saa osallistua arvontaan?

Mikäli olet ostanut jonkin allamainituista Brother P-touch -tarratulostimista kampanja-aikana, voit osallistua kilpailuun:
 • PT-H110
 • PT-D210
 • PT-D210VP
 • PT-D400
 • PT-D400VP
 • PT-D450VP
 • PT-D600VP
 • P-touch CUBE Plus (PT-P710BT)
 • PT-P750W

Mikä on kampanja-aika?

Kampanja on käynnissä 1.9. - 31.12.2018. Voit osallistua arvontaan 31.3.2019 saakka.

Mitä palkinnot ovat?

Arvomme yhteensä 15 lomamatkaa Euroopassa, joista yhden Suomessa osallistuneiden kesken. Matkan arvo on 5000 €.

Miten voin osallistua?

Voit osallistua ostettuasi kampanjaan kuuluvan P-touch-tarratulostimen kampanja-aikana, täytä osallistumislomake, ostamasi tarratulostimen sarjanumero ja vastaa kysymykseen. Me otamme yhteyttä sähköpostilla jos olet voittanut 8.4.2019 suoritettavassa arvonnassa matkapalkinnon. 

Mistä löydän laitteeni sarjanumeron?

Sarjanumero on joko tarrassa laitteen pohjassa tai laitteen sisällä tarranauhakasetin alla.

Mistä voin kysyä lisätietoja?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla BrotherPtouch@tlcrewards.com 

 

Arvonnasta vastaa TLC Marketing UK Limited. Arvonnan toimeksiantajana on Brother International Europe Ltd. Osoita arvontaan liittyvät kysymyksesi:

TLC Marketing
19 Harcourt Street
London
W1H 4HF

 

BrotherPtouch@tlcrewards.com

Johdanto

TLC Marketing UK Limitedin tietosuojavaltuutetun rekisterinumero on Z2323468, ja rekisterikirjaustamme voi tarkastella tästä. Tässä käytännössä kuitenkin “me”, “meidän” ja “TLC” tarkoittavat kukin kaikkia yhtiöitä, jotka muodostavat TLC Groupin.

Tämä käytäntö määrittelee sen, kuinka TLC käyttää (ja suojaa) henkilötietoja, mukaan lukien tiedot verkkosivustomme käytöstä ja osallistumisesta TLC:n ja kumppaneidemme järjestämiin kampanjoihin. 

TLC käyttää ja säilyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

 • Suoramarkkinointipalvelun tarjoamiseen
 • Mainontaan ja markkinointiin asiakkaiden ja kumppaneiden puolesta
 • Tutkimuksen suorittamiseen
 • Omaan kirjanpitoomme
 • Henkilöstömme tukemiseen ja hallintoon
 • Laillisten velvoitteiden täyttämiseen ja laillisten oikeuksiemme (mukaan lukien oikeusprosessit) käyttämiseen.

  Jos keräämme tietoja yhteen tarkoitukseen ja aiomme sitten käyttää niitä eri tarkoitukseen, pyydämme suostumustasi siihen ja/tai tiedotamme sinulle siitä tarvittaessa. Oikeudelliset perusteemme henkilötietojen käyttämiseen ja säilyttämiseen selostetaan yksityiskohtaisemmin alla.

  TLC on sellaisten henkilöiden henkilötietojen rekisterinpitäjä, jotka ovat:

 • Suostuneet vastaanottamaan markkinointitietoja TLC:ltä
 • Osallistuneet TLC:n järjestämiin tai sen puolesta tai sen kanssa järjestettyihin kampanjoihin
 • Käyttäneet TLC:n verkkosivustoa ja verkkosivustoja, joita operoimme asiakkaidemme puolesta
 • TLC:n työntekijöitä tai organisaatioiden, joiden kanssa työskentelemme, työntekijöitä.

TLC luovuttaa henkilötietoja TLC:n ulkopuolisille organisaatioille vain:

 • Liiketoimintamme harjoittamiseksi ja palvelun tarjoamiseksi tai kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttamiseksi
 • Jos meillä on suostumuksesi
 • Jos meillö on perusteltu syy (mukaan lukien laillinen velvoite tai valtuutus ja kun ajamme oikeutettuja etuja)

 

Verkkosivustolla kävijät ja tuotteita tai palveluita hankkivat tai kampanjoihin osallistuvat henkilöt

TCL:lle tarjoamillemme tuotteille, palveluille ja kampanjoille on tarpeen käyttää ja säilyttää henkilötietoja. Olemme sitoutuneet jokaisen sellaisen henkilön yksityisyyteen, joka käy sivustoillamme tai sivustoilla, joita operoimme asiakkaan puolesta, vastaa vuorovaikutteisiin mainoksiimme ja muihin viesteihin tai hankkii tuotteitamme tai palvelujamme tai osallistuu kampanjoihimme. Olemme myös sitoutuneet avoimuuteen siitä, kuinka käytämme henkilötietoja, ja tiedottamiseen ihmisille heidän oikeuksistaan henkilötietojen käytön ja säilytyksen suhteen. Lisätietoja oikeuksistasi on saatavissa tämän käytännön lopussa.

 

Henkilötietojen tyypit ja kuinka keräämme niitä:

 • Tiedot, joita annat rekisteröitymällä tai täyttämällä verkkolomakkeita tällä sivustolla. Näitä ovat tiedot, joita annat tilatessasi tarjoamiamme palveluja, ladatessasi sivustollamme julkaistua tietoa, julkaistessasi aineistoa tai pyytäessäsi lisäpalveluja.

 

 • Saatamme myös pyytää sinulta tietoa liittyen meidän ja/tai jonkin kolmannen osapuolen sponsoroimaan, mainostamaan tai tarjoamaan tarjouskampanjaan tai kilpailuun tai siihen osallistumiseen. Näitä tietoja ovat myös tiedot, joita annat meille palautetta antaessasi tai täyttäessäsi profiililomakkeita tai ilmoittaessasi sivustoomme liittyvästä ongelmasta, tai tiedot, joita saamme sinusta palvelumme käyttöösi ja sivustollamme käynteihisi perustuen.

 

 • Muut tiedot, jotka liittyvät sivustomme, palvelujemme, sisältömme ja mainostemme käyttöösi, mukaan lukien tietokone- ja yhteystiedot, verkkosivun katselun tilastotiedot, sivustollemme siirtymisen ja sieltä poistumisen tiedot, mainostiedot, IP-osoite ja vakioverkkolokitiedot.

 

 • Jos otat meihin yhteyttä, saatamme tallentaa tiedot tuosta viestinnästä.

 

 • Tiedot sivustollamme käynneistäsi, mukaan lukien esimerkiksi siirtymistiedot, sijaintitiedot, verkkolokit ja muut viestintätiedot, vaadittiinpa niitä omiin tarkoituksiimme tai muutoin, sekä käyttämäsi resurssit.

 

Miksi keräämme henkilötietojasi ja kuinka käytämme niitä:

Sinusta säilyttämiämme tietoja käytetään eri tavoin. Nämä ovat pääasialliset käyttötavat:

 • Tarjoamaan pyytämäsi tuote tai palvelu 

   

 • Tarjoamaan sinulle yksilöllinen kokemus ja ymmärtämään tarpeitasi paremmin 

   

 • Ilmoittamaan sinulle tapahtumista tai päivityksistä, joita olet pyytänyt, tai yhteyden ottamiseen sinuun, jos meidän on saatava tai annettava lisätietoja

   

  Käytämme keräämiämme tietojasi erityisesti liiketoimintamme harjoittamiseen ja palvelun, tuotteen tai kampanjan tarjoamiseen tai sopimuksen kanssasi toteuttamiseen:

 • Tuote-, palvelu- tai kampanjapyyntöjen täyttämiseksi

   

 • Parhaan mahdollisen asiakaspalvelun tarjoamiseksi ja sisäisen hallintomme avuksi

   

 • Yhteyden ottamiseksi sinuun tärkeiden tuotteisiin, palveluihin tai kampanjoihin liittyvin tiedoin, kuten tilauksesi vahvistus, muistutus tulevasta tapahtumasta tai ilmoittaminen muutoksista, jotka voivat vaikuttaa sinuun

 

Ellet anna henkilötietoja, jotka ovat tarpeen johonkin tiettyyn palveluun, tuotteeseen tai kampanjaan, emme ehkä pysty tarjoamaan palvelua tai tuotetta, tai et ehkä voi osallistua kampanjaan.


Keille jaamme henkilötietoja

Jaamme tietoja kumppaniorganisaatioille, jotka ovat osallisia tuotteisiin, palveluihin tai kampanjoihin.

 • Modern English Fourways House, 57 Hilton St, Manchester M1 2EJ, UK

 

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja

Voidakseen operoida palvelujaan ja täyttääkseen lailliset velvoitteensa TLC säilyttää henkilötiedot kuuden vuoden ajan sen tuotteen, palvelun tai kampanjan päivämäärästä, jota varten tiedot on kerätty tai tallennettu.

 

Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet:

 

 • Oikeus tietoon siitä, että sinua koskevia henkilötietoja käytetään tai säilytetään (tämä tietosuojailmoitus on sitä varten)
 • Tiedonsaantioikeus siitä, mitä sinua koskevia henkilötietoja käytämme tai säilytämme
 • Oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käyttöä, joka suoritetaan oikeutettujen etujen perusteella
 • Oikeus peruuttaa suostumus sinua koskevien henkilötietojen käyttöön tai säilytykseen, kun käytön tai säilytyksen peruste on suostumuksesi
 • Käyttämiemme tai säilyttämiemme sinua koskevien tietojen poistamisoikeus (vain joissakin tilanteessa)
 • Tietojen siirto-oikeus
 • Oikeus saada sinua koskevan henkilötiedot oikaistuiksi, jos ne ovat paikkansapitämättömiä
 • Oikeus saada sinua koskevien henkilötietojen käyttö tai säilytys rajoitetuksi tai estetyksi

Huomaa, että nämä oikeudet eivät aina ole ehdottomia. Voi olla tilanteita, joissa et voi käyttää niitä tai ne eivät ole merkityksellisiä. Jotta ymmärtäisit, kuinka ne toimivat, olemme laittaneet linkkejä tietosuojavaltuutetun ohjeisiin kustakin näistä oikeuksista.

 

Valitukset

Jos sinulla on jokin huolenaihe koskien TLC:n henkilötietojen käsittelyä, ota meihin yhteyttä käyttäen alla olevia tietoja.

Ellemme pysty ratkaisemaan henkilötietojen käsittelyämme koskevia huolenaiheitasi, sinulla on oikeus tehdä kantelu tietosuojavaltuutetulle.

 

Yhteystiedot

TLC Marketing

19 Harcourt Street London

W1H 4HF

 

privacy@tlcmarketing.com

www.tlcmarketing.com/uk/contactus

 

TLC voi muokata tätä tietosuojalauseketta, ja siksi sinun tulee käydä tällä sivulla aika ajoin varmistaaksesi, että olet lukenut ja hyväksyt uusimman tietosuojalausekkeemme. Emme ole vastuussa ulkopuolisten sivustojen sisällöstä.

 

Evästekäytäntö

TLC:n verkkosivusto ja verkkosivustot, joita operoimme ja hallinnoimme asiakkaidemme puolesta, asettavat evästeitä tietokoneellesi.

 

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot asettavat tietokoneelle tai mobiililaitteellesi. Ne tallentavat asetuksia ja muita tietoja, jotta voit käyttää verkkosivustoa tehokkaasti, ja antavat myös tietoja siitä, kuinka verkkosivustoja käytetään. Jotkin evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle, toiset ovat valinnaisia.

Useimmissa Internet-selaimissa voit poistaa evästeet tietokoneesi kiintolevyltä, estää kaikki evästeet tai saada varoituksen ennen kuin eväste tallennetaan. Lisätietoja evästeiden poistamisesta on saatavissa osoitteesta www.aboutcookies.org. Huomaa, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi häiritä sivustojemme täysipainoista käyttöäsi.

 

Välttämättömät evästeet

Käytämme istuntoevästeitä verkkosivuston toiminnalle välttämättömien tietojen tallentamiseen. Näihin kuuluvat evästeet, jotka tallentavat koodinvahvistus- ja palkintotietoja. Nämä evästeet vanhentuvat, kun päätät selainistuntosi.

 

Suoritusevästeet

Nämä evästeet keräävät tietoja siitä, kuinka käsivät käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi mille sivuille kävijät menevät useimmiten, ja saavatko he virheilmoituksia verkkosivuilta. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, jotka tunnistavat kävijän. Kaikki näiden evästeiden keräämät tiedot ovat koostettuja ja siksi nimettömiä. Niitä käytetään vain parantamaan verkkosivuston toimintaa.

Käytämme evästeitä 'muistamaan’, kuinka käyttäjä on käyttänyt sivustoa ja mitä verkkosivuja hän on katsellut, esimerkiksi sivun URL-osoitteen.

 

Mitä ensimmäisen osapuolen evästeitä tämä sivusto käyttää?

Eväste

Nimi

Tarkoitus

Vanhentuminen

TLC Temporary .NET
Sessions State

ASP.NET_SessionId

Verkkopalvelimemme käyttävät nimettömäksi tehdyn käyttäjäistunnon ylläpitämiseen. Kun poistut sivustolta, tämä eväste poistetaan.

Suljettaessa nykyinen verkkoistunto

TLC Persistent Cookie
Consent pop up

CC_analytics

Suostumusevästeet ilmestyvät sen jälkeen, kun olet napsauttanut 'Salli evästeet' kelluvassa alatekstissä. Lisätietoja osoitteessa http://silktide.com/cookieconsent

Vuosi luomisesta

 

Eväste

Nimi

Tarkoitus

Vanhentuminen

Näitä evästeitä käytetään keräämään tietoja siitä, kuinka kävijät käyttävät TLC:n sivustoa. Käytämme tietoja raporttien laatimiseen ja sivustomme kehittämiseen. Evästeet keräävät tietoja nimettömässä muodossa, mukaan lukien sivuston kävijämäärä, mistä kävijät ovat tulleet sivustolle, ja sivut, joilla he ovat käyneet.

GoogleAnalytics

_utma

Google tallentaa evästeiden keräämät tiedot Yhdysvalloissa oleville palvelimille. Google voi myös luovuttaa nämä tiedot kolmansille osapuolille lain niin vaatiessa tai kun nämä kolmannet osapuolet käsittelevät tiedot Googlen puolesta. Google ei liitä IP-osoitettasi mihinkään muihin Googlen hallussaan pitämiin tietoihin.
Ellet kieltäydy Googlen evästeestä, käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt Googlen evästeen ja Google Analyticsin tuottamien tietojen käytön.

2 vuotta

_utmb

30 minuuttia

_utmc

Suljettaessa verkkoistunto

6 kuukautta

Yleiskatsaus Googlen tietosuojaan löytyy tästä. Saadaksesi tietää, kuinka kieltäytyä kaikista Google Analyticsin evästeistä (kaikilla sivustoilla, ei vain TLC:n) käyt Googlessa.

 

Tämä sivusto ei käytä mitään kolmansien osapuolten evästeitä.

Jos haluat lisätietoja sivustomme (ja minkä tahansa muun sivuston) käyttämistä evästeistä, saat niitä verkkoselaimestasi noudattamalla näitä ohjeita: www.wikihow.com/View-Cookies

 

Henkilötietoja keräävien evästeiden oikeudellinen peruste

Kun vaaditaan suostumusta evästeiden asettamiseksi tietokoneellesi, TLC käyttää ja säilyttää evästeiden antamia, sinua koskevia henkilötietoja suostumuksesi perusteella. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa päivittämällä evästeasetuksesi ja ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa privacy@tlcmarketing.com.

 

Kun suostumusta ei tarvita evästeiden asettamiseen tietokoneellesi (esimerkiksi, kun evästettä tarvitaan verkkosivustomme toimintaan), evästeiden antamien henkilötietojen käyttö ja säilytys perustuu oikeutettuihin etuihin. Ajamamme oikeutetut edut ovat verkkosivsutomme operointi ja TLC:n edistäminen.