1. Etusivu
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Verkkoneuvottelulla joustoa kokouksiin

Verkkoneuvottelulla joustoa kokouksiin

Brotherin verkkoneuvotteluohjelma OmniJoin on edullinen useimpiin kilpailijoihinsa verrattuna. Se on helpompi asentaa ja tukee tietokoneiden lisäksi älypuhelimia ja tabletteja. OmniJoinin hyödyt on huomattu yhä useammassa yrityksessä esimerkiksi laivanvarustus-, koulutus-, suunnittelu- ja lääkealoilla, joissa OmniJoinin käyttö on tärkeä osa työtä.

Globalisaation myötä hyvät yhteydet eri puolille maailmaa ovat tärkeitä kilpailutekijöitä. Toisaalta yritysten kustannustietoisuus on kasvussa, sillä esimerkiksi matkakuluissa on säästettävä. Yhteydenpitoon ulkomaille lähetettyjen työntekijöiden kanssa on löydettävä halvempi ja ympäristöystävällisempi ratkaisu kun ympäristöä kuormittavat, kalliit lentomatkat.

Eri puolilla maailmaa sijaitsevien työntekijöiden, opiskelijoiden ja asiakkaiden kanssa keskustellaan jo nykyisellään paljon video- ja verkkoneuvotteluyhteyksillä. Tämä on hyvä keino yhteydenpitoon paikasta riippumattomasti, mutta harmittavasti useat markkinoilla olevat verkkoneuvottelujärjestelmät ovat kalliita ja vaikeakäyttöisiä.

Brotherin OmniJoin-verkkoneuvottelujärjestelmä ei edellytä investointeja kalliisiin videoneuvottelulaitteisiin, erikoiskameroihin, mikrofoneihin ja palvelimeen, joka hoitaa verkkoliikenteen.

OmniJoin toimii laitteistoriippumattomasti. Tarvitset vain internet-yhteyden ja tietokoneen, jossa on kamera, mikrofoni ja kaiutin. Jos tietokoneessa on HD-näyttö näet myös erittäin terävää kuvaa. OmniJoiniin on saatavana myös appsi, jolla OmniJoin-verkkoneuvotteluun voi osallistua myös älypuhelimella ja tabletilla samalla tavalla kuin tietokoneellakin.

Kaikki OmniJoinin tiedonsiirto on salattu sotilastason teknologiaa käyttäen ja ohjelma säätää kuvakokoa ja tarkkuutta automaattisesti nettiyhteyden kapasiteetin mukaan.

Brother tarjoaa myös suljettuja pilvipalveluratkaisuja niille jotka haluavat räätälöidä itselleen oman OmniJoin-palvelun. Yritys voi vaikkapa pystyttää itselleen oman pilven tai käyttää halvempaa julkista pilvipalvelua tai hankkia hybridiratkaisun johon otetaan parhaat palat molemmista.

 

Nämä asiakkaamme käyttävät jo OmniJoinia
Brotherin OmniJoin saa uusia asiakkaita Euroopassa miltei päivittäin, sekä suuria että pieniä yrityksiä, ja toisinaan myös julkisorganisaatioita. Alla esimerkkejä joistakin tyytyväisistä OmniJoin-käyttäjistä.

 

Norjalainen Kongsberg Maritime valmistaa edistyksellisiä laitteita merenkulkualalle ja on Brotherin OmniJoinin avulla yhteydessä merillä oleville 20 000 alukselle ympäri maailman. Kongsbergin teknikot voivat löytää muutamassa minuutissa laivalta jonkun joka pystyy auttamaan ongelman ratkaisussa. Kun yhteydenpidossa siiryttiin OmniJoiniin, se oli Kongsbergin mukaan mullistava uudistus.

Katso video OmniJoinin käytöstä Kongsberg Maritimella.

 

Ranskalainen liiketalouden oppilaitos INSEEC pitää OmniJoinilla yhteyttä 16:ta osastoonsa kaikkialla maailmassa. Opettajat voivat luennoida ympäri maailmaa tietokoneensa välityksellä, mikä säästää rahaa ja matka-aikaa. INSEEC sanoo että heistä tuli oikeasti kansainvälinen oppilaitos vasta kun he alkoivat käyttää OmniJoinia opetuksessa.

Katso video INSEECin kokemuksista.

 

Norjalainen Tinius Olsen -teknillinen oppilaitos hankki Brotherin OmniJoinin järjestääkseen iltaopintoja, joissa oppilaan ei tarvitse olla fyysisesti läsnä. He voivat seurata opetusta tietokoneellaan kotoa käsin tai mobiililaitteella mistä tahansa.

Katso video Tinius Olsenista.

 

Viimeisenä ranskalainen Onduline, maailman johtavia katemateriaalien toimittajia. Ondulinen tuotteita myydään 120 maassa, joiden maaedustajat tekevät yhteistyötä OmniJoinilla. Onduline kertoo, että OmniJoin on säästänyt heille aikaa ja rahaa, sekä tehnyt yhteydenpidosta helppoa.

Katso video OmniJoinin käytöstä Ondulinellä.

 

Lisätietoja

Mikko Pulkkinen
Nordic Sales Manager (Corporate Business)
050 331 8868
mikko.pulkkinen@brother.fi