1. Etusivu
  2. Brotherilla tarratulostuksen 30-vuotisjuhla

Brotherin tarratulostimet ovat auttaneet yrityksiä toimimaan sujuvammin jo vuodesta 1988 saakka.

 

Innovatiiviset Brother-tarratulostimet helpottavat yritysten arkea edelleen.

Korosta tärkeää tekstiä punaisella

QL-810W nyt 30 € alennuksella juhlavuotemme kunniaksi

Tällä etikettitulostimella voit tulostaa tarroja tietokoneestasi, älypuhelimestasi tai tabletistasi. Voit tulostaa jopa metrin mittaisia tarroja siellä missä niitä tarvitset. Edistyneen tulostustekniikan ja erityisen rullatarran ansiosta voit tulostaa sekä mustaa, että punaista tekstiä sisältäviä tarroja ilman väriainetta tai värikasetteja. Erinomainen valinta toimistoihin, postituksiin ja vastaanottoon.

 

Tutustu QL-810W-etikettitulostimeen

Etikettitarrat soveltuvat hyvin nimikorteiksi

Punamusta etikettitulostus

Tarvitsetpa merkintää ruoka-aineallergeeneista, postilähetyksen osoitekorttiin, luottamuksellisiin kansioihin tai väliaikaista opastetta toimitiloihin, erottuvalla punamustalla etikettitarralla teet kaiken tämän.

 

Lue lisää

Etikettejä kansioihin ja toimistokäyttöön

Jatkuva rullatarra

 

Luo jopa metrin pituisia etikettejä tai muita merkintöjä jatkuvalla rullatarralla. Soveltuu esimerkiksi arkistointiin, postitukseen tai opasteiden tekemiseen, sillä saat juuri tarpeeseesi sopivan mittaisen tarran ja samalla vältät hukkaa.

 

Katso tarvikkeita

Tulosta etikettejä langattomasti älylaitteesta

Langaton tulostus appsilla

Tulosta mistä vain langattomilla tulostimillamme**. Klikkaus läppärissä tai pyyhkäisy älypuhelimen appsissa riittää, ja teet etikettejä joustavasti myös mobiililaitteillasi.

 

Lataa iPrint&Label appsi App Storesta tai Google Play -kaupasta

Next time label it logo

Tulosta kestävät merkinnät varastolaatikoihin, hyllyreunoihin, toimistotarvikkeisiin ja moneen muuhun niin sisältö löytyy helposti.

Täältä löydät tarratulostinvalikoiman

*Edellyttää DK-22251 jatkuvaa rullatarraa. **Saatavana vain QL-810W ja QL-820NWB -etikettitulostimiin. Yhteensopiva iPrint&Label Appsin kanssa.