1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet

Näytetään 14 tulosta kohteelle ”Uutiset: Lehdistötiedotteet”

Mobiilitulostus - Brother PJ-763MFi

Brotherilta mobiilitulostin nyt myös iPhone- ja iPad-käyttäjille

PocketJet PJ-763MFi on Brotherin suositun mobiilitulostinmalliston uusin malli. Mobiilitulostimet ovat erityisen suosittuja liikkuvien myynti-, huolto- ja pelastusalan ammattilaisten käytössä. Lämpötulostustekniikkaa käyttävät tulostimet ovat erittäin luotettavia ja toimivat ilman mustetta tai värikasetteja. PJ-763MFI eroaa muusta mallistosta siinä, että se on tarjoaa helpon yhteyden Applen puhelimiin ja tabletteihin.

P-touch E550WVP

Sähköalan tarratulostimella langaton tulostus sujuu helposti

Brotherin suurin ja edistyksellisin kannettava tarratulostin on nyt saatavilla erikoishintaan. PT-E550WVP tarratulostin on suunniteltu erityisesti sähköasentajille ja muille teollisuuden ammattilaisille. Tarratulostimessa on langaton verkkoyhteys, joka mahdollistaa laitteen langattoman ja turvallisen käytön älypuhelimilta, tableteilta, kannettavilta tai pöytätietokoneilta. Tuotteen alennusprosentti on 40 % tuotteen normaalihinnasta ja hintakampanja on voimassa kesäkuun loppuun saakka.

Brother ADS-3600W skanneri

Brotherin ADS-3600W skanneri täyttää kaikki kompaktille työpöytäskannerille asetettavat vaatimukset

ADS-3600W skanneri on Brotherin uuden työpöytäskannerimalliston lippulaivamalli. ADS-3600W skannerissa on samat ominaisuudet kuin kalliimmissa kilpailijoiden laitteissa, mutta laitteen hinnoittelu on maltillinen verollisen suositteluhinnan ollessa 1114 euroa. ADS-3600W skanneri sopii pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, sillä laite on kestävä ja sen skannausnopeus on peräti 50 sivua minuutissa.